tisdag 10 september 2024

Full helg

 Ja jag vet inte riktigt vart jag ska börja.. det blev en fullproppad helg.

I fredags så skrev jag slutprovet terminens första ämne social omsorg. (Blev högre än godkänd, vlket betyg får jag veta (18/10) efter det for vi ner på klubben på fredagsfika. Sen blev det hälsingemarknaden. 

Vi lånade en husbuss som boende hela helgen.

På lördagen hade vi städ och bygg dag på klubben med kräftskiva. På kvällen var det barhäng och jag "jobbade" i baren hela kvällen/natten. Kom sent (eller tidigt) i säng. Vaknar på söndag av en ihärdigt vibrerande telefon, många missade samtal. Min morfar hade somnat in på lördagskvällen. 

Med det budskapet blev det till att plocka burkar och städa upp lite innan vi packade ihop och for hem. Kom hem tog en dusch och lade mig i sängen.. somnade någon gång 17,30-18.00 och sov till måndag 08.00 då klockan ringde och det var dags att kliva upp fara till skolan och börja nytt ämne. 

I skrivande stund är det tisdag kväll och vi har varit på fika på nobodys. Även om man träffar mycke folk i skolan och så så är det jävligt skönt med den social boosten två gånger i veckan. Det är som en annan grej. 


Morfar Conny fagerström blev 88 år. Skulle ha fyllt 89 i oktober. En stor sten lättade från våra axlar när han slapp byta hem. Han somnade lungt in och fick veta i dag att de fått godkänt hans sista önskan om att askan ska spridas i havet vid stugan.