måndag 26 april 2010

Mat!!?!! eller Ämnen!!?!!

Okey dags att erkänna att jag har börjat tänka på vad vi äter!

Anledningen till det är ganska änkelt. Vi människor blir större vi lever längre. Barnen börjar utväklas tidigare.

Och personalen på begravningsplatserna är oroliga, det tar längre tid för liken att förmulltna.

Min dotter är alergisk mot E 120- Karmin/Karminsyra (färgämne)

Färgämne som ger röd kulör. Det är ett extrakt från torkades honor av Kochenillsköldlusen.

Så i det stora hela kan hon inte äta något annat än färska röda varor.

Ingen röd sylt, saft, glass eller godis.

Vissa läskedrycker går vissa andra inte.

Och alla andra olika alergier vart kommer allt i från??

Laktos tex Min teori är att om vi gett fan i att mikstra med mjölken och gett folket färsk komjölk skulle vi inte nu ha massa laktosintoleranta.

Allt skit vi stoppar i oss färgämnen konsenverings ämnen och skit gör oss sjuka!!

Jag själv kan äta citrusfrukter som inte är besprutade men får utslag om de är besprutade.

Jag tänker mer på vad vi stoppar i oss!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar