lördag 8 maj 2010

Ja men se så där!!! Nu kan det skrivas lite om en av de många saker som händer här. kl är över midnatt nu. Så i förrgår tog jag och gubben oss en lite tur till Hedesunda.. Ja det var en massa strul innan vi kom i väg.. Först skulle Fredrik och Thomas åka men de kom på att dom ville ha mat först.. sen skulle det hämtas trajler och förra hyraren av den hade kört studdt i något så lampan bak var trasig och med Thomas bil blinka det teckno/disco.. så byte av bil.. efter 4 timmar.. blev det så att Ronja sov hos Rooth och jag å Fredrik åkte.. Nere i hedesunda lastade vi min Pärla.

Så for vi hem.. väl hemma blev de till att lämna trajler och bil och kasta sig i säng. Dagen där på då kom Ronja hem och vi började fixa till Pärlan.


Haha vem sa att diamanter var kvinnans bästa vän??? denne kan inte ha träffat "herr Silvertape"


Det blev lite plock med att ta bort lite klistermärken.. stoppa i tärningar, tvätta och så..



När min älskade Fredrik kom hem blev det mer skruvning av och lite lackning.. Sen så klart prov tur!!!



Vi tog en tur till Familjen Rooth.. Och med oss hem tog vi dottern så mamma och pappa Rooth får en kväll/natt för sig själva!! Ha det så mysigt..
I morgon då?? Jo då e det ju som så att MAD har dellen runt med frågor musik mat osv.. så jag tänker ta med mig tjejerna ner på 11an.. vi ska bänka oss på uteserveringen åta glass och kollar bilar innan Sofie ska få åka hem.. Få se om jag åker på MAD och kollar en sväng på kvällen eller inte.. vem vet se upp!!! ler