söndag 23 augusti 2015

Sova?? går det att äta?

Tror jag är allergisk mot att somna..Så fort jag lägger huvudet på kudden så kör huvudet igång... Nu har jag turen att Ayla sover till 8-9, men det hjälper inte mycket när det blir bara någon timmes sömn för mig...

I förrgår satte demoner från förr att spöka...Minnen från tidigare icke bra förhållanden osv började göra sig påmind.. tankar och rädslor..varför gjorde dom så?  varför tillät jag det? Varför är vissa saker självklara för vissa och varför är andra sådana skitstövlar??

I går var det lite fler motgångar som dök upp i mitt liv..det blev inte så lyckat.. Panikångest attack..
För er som inte vet  om det så går mitt lgh kontrakt ut nu den sista...och som det ser ut nu så blir vi bostadslösa...Det gör inte mycket till att man mår bra...Det är en ganska enorm stress kan jag säga...Och inuti är jag redan ganska trasig och jobbar för fullt  med att laga det...Så med stressen över detta och med mindre trevligt besked i går..blev det för  mycket, jag rasade totalt och tillbringa natten gråtandes i stortsätt..
Blev några längre samtal med mina nära!! <3 att="" f="" med="" mig="" nbsp="" ni="" p="" r="" st="" tack="" ut="">
Lite roligare saker är att något jag velat göra länge börjar ta  form... mer säger jag inte om det nu..hihi...bilder kommer senare...

Har tillbringat dagen med Ayla mys..parken..lite sushi med Anna..sen proppmätt på soffan hos pappa Anna flera timmar..

Nu blir det musik och dator kanske någon film .... kanske får jag sova i natt..Håller tummar och tår..hoppas..och önskar..letar fyrklöver..och tittar efter tjärnfall..Ber Modern..Doni hör mig!!!

NU FÅR ALL SKIT VÄNDA!!!