onsdag 13 maj 2015

Helgen som kommer

Nu har det hänt lite och sociala har äntligen vaknat!  Efter ett mail till ifo chefen!

Så till helgen ska Ayla till sin pappa och mamman skall ut på äventyr..

Ska ut och öla lite i trevligt sällskap..nu när man är barnledig.. Ska bli så skönt.. vist älskar jag mitt barn och att ha henne men lite egen tid.. med andra vuxna ska bli så skönt!

Musik!

Har åter igen "sprungit över"  en enligt mig en jävligt bra låt.. Så sprider den och gör lite reklam för bandet:

Eye of Ra


https://www.youtube.com/watch?v=CAPQ-c5hZh8

Springa!

I våras var jag ute och gick med barn och bonus barn om man kan säga så.. och två av dom cyklade och den stora gick..bara det att på hans ett steg tog jag nog fyra.. så för att hänga med måste jag jogga större delen av den prommenaden!

Till saken hör den att jag har aldrig i mitt liv varit intresserad av att springa.. cyklar hur långt som helst inga problem.. gå lika så.. men fan inte springa om man inte är jagad av nå jävligt läskigt.

Men här om dagen fick jag nå jävla ryck och började jogga... och fan va skönt det var... helt slut efteråt.. men så skönt...

Å så i dag på väg hem från stan med bra musik i öronen och sovande barn i vagnen... slängde av mig jackan.. och började springa igen... kom hem (regnväder ute) men jag hade bara känslan av att jag ville byta till träningskläder och ut och springa... Vete fan va jag har fått för sjukdom.. men nära döden??? eller så är det nå knasigt med luften här!