tisdag 3 mars 2015

Börja om från början, börja om igen!





Varje förhållande börja lika två parter möts, dom blir kära.
Sen kommer smekmånaden med kaninliknade aktiviteter, mycket mys gos och man bara tänker på den andra personen.
Vardagen börjar sen sakta rulla in.. Och vi börjar lära känna varandra. Nackdelarna och de negativa bitarna hos parten börjar dyka upp.
Vi spelar spel, vi visar oss först från våran bästa sida.. sen blir de negativa bitarna större än vad dom intelligent är.
Vi testar vart går partnerns gräns, hur långt kan vi trycka på.
Vi undersöker den andra till gränsen och sen backar vi.
Svartsjuka, och andra mindre trevliga erfarenhets sjukdomar..

Jag har själv stått på båda sidor om otrohet.
Jag har själv gjort en hel del hemska saker under mina tidigare förhållanden och jag har blivit utsatt för en hel del skit på ren svenska.
Jag vet att jag INTE kommer att göra vissa saker igen. Som tex att tappa bort mig själv.
Jag har inte den bästa självkänslan eller självförtroendet, men jag är vilje stark jag är stark och jag vet att jag kan väldigt mycket. Jag vet att jag har ett värde och att jag ska bli respekterad. Jag vet att jag är bra som jag är, jag är en jävligt bra flickvän, sambo osv.
Jag har massor att ge till rätt person, dock har jag trott många gånger att jag har träffat den men det har visat sig vara fel.
Så jag har börjat om från början flera gånger och är så less detta spel...
Jag vill hitta min "leva lyckligt i alla våra dagar" men man måste gå igenom vissa faser i ett förhållande.. Och det vet jag inte om jag orkar med...
Jag tror att väldigt många går i sär innan det blir för seriöst just pga det jag nyss har skrivit om.. Jag är dock villig att kämpa för det jag tror på och det gör jag med varje liten del av min kropp tills det inte finns någon ork kvar...