torsdag 27 januari 2011

Trötter!! men skall snart få sova och börjar inte förns 15 i morgon men sen blir det lååång natt då vi har spelning i morgon kul ska det bli, och vi hoppas så klart på mycke folk..Om jag får säga det själv har jag snbbt kommit in på jobbet och kul är det..

Husvärdering i dag får veta mer på måndag men det låter som något väldigt bra!!

Ska till och plugga lite i morgon så man kommer igång och får det överstökat med kortet..Är väldigt behövligt nu...

Många nya ansikten och nyabekanskaper genom jobbet och det är ju alltid lika roligt!!

Det mästa i mitt liv är toppen just nu och jag mår bra.. Tragist det som hänt och det har varit stressigt men jag klarar det..Bevis på tillfriknad!! Toppen!!
Har så mycket att vara tacksam över, men det är så lätt att man glömmer att tala om det. Mina underbara vänner älskar er alla!! Min underbara dotter. Och min fantastiskt knäppa men underbara sambo..Våran släkt, våra djur och allt annat runt om!! Fan va jag har det bra och va jag är lycklig!!!

Så underbart

Folk i våran byggd ställer upp och visar sitt stöd!! Blommor och kort ramlar in på jobbet varje dag! Och här om dagen skrev våran Erik detta på fb:


Jag hälsade nyss på vännen och krögaren Lasgin på Pub Dellen. I fredags kväll blev han brutalt och oprovocerat misshandlad av flera personer som hjälptes åt att hålla fast, sparka och slå honom. Om han inte befinner sig på sjukhus för ett försök att reparera hans skadade öga kommer han - trots det inträffade - att jobba kommande fredag kväll. Bandet "Göttare än kräm" är bokade och pubkvällen kommer genomföras som planerat. Jag kommer att gästspela för att visa mitt stöd och jag uppmanar alla i Delsbotrakten att komma och stötta Lasgin och hans familj. Ät en god middag, ta en öl, lyssna på bandet. ELLER bara visa er! Visa att de små kryp som gjort honom illa är en skamfläck för Delsbo och att resten av oss tar avstånd från idioterna!



/Erik

Efter detta rullade det på med bla:

Andreas Fahlberg: Mycket bra Erik...Ska komma dit jag med för en kaffe...Vi måste kunna få bort denna fruknasvärda trend som pågår. Narkotikan är en stor del samt att dom här personerna har fått härja fritt utan konsekvenser! Nu måste dom låsas in! Vi vänder... Våldet ryggen och jag hoppas att alla företag och privatpersoner gör det samma. Vi vill inte ha den här utvecklingen i Delsbo!! Kärlek och kamratskap är ord som jag växte upp med, det vill jag även att våra barn gör. Stöd gärna NFD så vi aktivt kan arbeta mot narkotikan, köp en tröja så lovar jag att göra allt jag kan att motarbeta detta, Men det är tillsamman vi är starka!

Det är över 100 gäster som sagt att de skall komma.. Tänk om vi kunde samarbeta offtare så här.. Så tragiskt att dessa 8 personer har fått gå så här långt utan att det har blivit stopp på det.. Men nu kanske det kommer en bra vändning av detta..
.