söndag 16 januari 2011

Lite reklam för en blogg som gillas starkt!

www.playgirlsnu.blogg.se

En sorglig historia!

Jag har en nära vän en underbar människa, med så mycke glädje och humor. Jag älskar henne som en syster. Nu är det så att hon går i sorgens kläder. Jag skall berätta en sorglig historia för er.
Denna härliga tjej bodde under en tid i en annan ort, där hon träffade och dejtade en kille. Dom höll det väldigt hemligt ( av olika anledningar). Men känslor fans och jag skulle nog villja kalla det för ett förhållande då detta på gick i flera år. Hon flyttade hem igen och kontakten mellan dom av tog litet. Dels pga att dom aldrig kom längre i deras "dejtande". Killen i fråga levde med sina " demoner" och har lite problem med det sosiala livet.

Månader gick och dom började prata med varandra ännu mer. Och från samtal blev det en resa han kom och hälsade på henne igen. Det ena ledde till det andra och dom hade igen sitt förhållande. Han for hem för att sedan komma upp igen och festa lite och träffa oss andra runt henne. Under den kvällen vi fick träffa honom pratade han om förlovning.. Han nämde även giftemål. Och man kunde se deras kärlek, det fans inga tvivel alls på att dessa två älskar varandra.

Han for än en gång hem, men de fortsatte sitt förhållande via telefon. Tills en söndag då han slutade svara på hennes mess och samtal. Under helgen som var före hade han sagt att något skulle hända på söndagen. Men han ville inte säga vad. Han hade talat om för henne att han nu hade en period där han mådde dåligt. Nu gick det nästan en vecka utan några svar och givet vart hon orolig. Hon hade ingen kontakt med hans nära eller vänner. Hon visste inte hur hon skulle göra. Genom hans arbete fick hon till slut tag på en av hans vänner hon träffat och pratat med förut. Han kunde tala om för henne att killen i fråga försökt tagit sitt liv men lever. Det var den information hon kunde få. Hon fick nr till killens mamma men av henne fick hon inget alls. Han hade inte sagt något till sin mor om henne och sagt att första gången han hälsat på att han skulle åka på arbetsresa. Så mamman ville inte säga något till henne.

Hur det går med honom vet vi inte i detta nu.
Just nu går hon helt i ovishet om vad som händer hennes älskling!
Men vad händer om hans liv avslutar? Min vän får hon komma på begravning när hon inte är igenkänd?


Jag följer upp detta senare och ni kommer att få veta vad som hände!