onsdag 26 januari 2011

http://helahalsingland.se/hudiksvall/delsbo/1.2679224-flera-kroggaster-misshandlade-krogare

Nyss krupit ur sängen...

Kl är 16.42 och jag har kravlat mig ur sängen.. ska berätta om min vecka så kommer vi till varför!

Måndag for till jobbet,,Detta är vad jag ser då jag väntar på bussen:

jobbade till stängning för att sedan åka till Ania och sova där. Fredrik hade åkt till kumla. Så då sover jag hos Ania.. Ania och jag satt inte så länge och pratade, därimot tog det en stund att somna sen drömde jag tok och låg och halv sov vaknade sov vaknade och sprang på toa flera gånger..

På tisdags morgonen,,gick jag hem till chefen kl 8 han skulle till stan på ett möte kl 9 och eftersom jag också skulle på ett möte kl 9 i stan så skulle jag åka med honom... Dom på från mitt möte ringde och sa att en av de inblandade var sjuk så det var inställt men ringde igen efter 5min och sa att hon hade haft fel.. Vilket jävla strul.. nå ja jag kom i väg in till stan och fick halv springa till mitt möte då jag var lite sen.. I trappan utan för for jag på arslet.. Sträkte axel och nacke... Satt på möte och fyllde i papper i flera timmar..

Sen ner på stan.. fika med Mira och Amadeus!!!
Bäbis mys!!
Tog bussen till Delsbo för att jobba,, till stängning. Tog med mat åt hjärtat och gick hem till Svärfar.. Tv lite vin och inväntan av gubben.. Han kom sent och vi for hem..Sova!!

Onsdag morgon vaknar av att huvudet dunka i kapp med alarmet.. Migrän står för dagen.. Så väntat igenterligen då jag slarvat med sömn och vet att det varit lite stress.. Men va fan inte nu.. Jo då det var bara att ringa jobbet med svansen mellan benen och hoppas att man inte ställer till det.. Sen blev det att leta piller fans inga hemma,, det blev värre och värre... varmt vatten funkade inte!! Massage funkade inte!! Spy, sova, spy och sova gråta och spy.. Det har varit min dag tills nu!! nu maler en liten huvudvärk och allt annat är tomt!! Fy fan när det är som värst vill man spränga av sig huvudet..hugga av det eller något bara för att slippa detta!!!
Men om ett par timmar har det gått över helt och man är som folk igen!!
Min älskade kolega ringde och frågade om jag jobbar i morgon och det är klart!! Skäms för att jag inte kunde göra det i dag också!! Vill ju vara där,, lära och hjälpa!!

Ska vi ha det så här???

Mina barn andras ungar!!!

Dessa 8 personer som nu gjort detta i helgen som var är söner bröder barnbarn kusiner osv deras flickvänner har släkt och deras vänner och slår vi i hop alla dessa så hamnar vi i slutet till hela Delsbo.. är det inte VÅRAN skylldighet att se till att sådant här inte händer?? Ska dessa pojkar förstöra för hela byggden?? Vill vi att våra barn nu eller senare ska gå på byn och bli utsatta för just detta??? Det kommer inte att bli bättre! Folk säger att det är nu lika bra att flytta från byn!! Men gör man det har man bara bevisat att Delsbo tillåter sådant här...Det handlar inte bara om det som var i helgen.. det handlar om misshandel av tjejer bråk på folkan och sönderslagna lgh... Ska vi aceptera sådant Delsbo???

Sen måste jag uttrycka mina känslor angående våra fina poliser!!! Oerhört va duktiga dom är.. väntar tills måndag då dom jobbar för att göra något alls!! Dom vet att "Kalle" befinner sig hos tex en vän... Men åker dom dit och hämtar honom?? Nej.. Dessa personer som gjorde detta nu i fredags har kunnat gått runt på byn hela helgen!!! Vad merar har dom hunnit göra??? Om vittnen talar om att " Kalle" har sparkat en person!! Varför i hela hälsingland åker man inte och häktar "Kalle" för att sedan vänta på åklagare?? Blir så less på detta!!!

Säger tack till alla som har visat och visar stöd till oss alla på Dellen!!!