tisdag 27 september 2011

Livets väg

under vägens gång träffar man så många människor. Och dom alla ger olika intryck. Vissa klappar hjärtat för på engång, andra känner du kylan av. Men i bland fattar du tycket för någon som du kan prata med om allt från början. Visst kan olika känslor vara med och styra för ditt behov av att prata. Men vissa känner man på engång att man litar på att man kan yppa saker för och att man kan prata om allt med. Jag hade i dag ett långt samtal med en person som jag för andra gången träffar. Och det bara flyter på och vi prata om allt. Och någon stans förstog jag dig på ett djupare plan. Lyckades ge dig Aha upplevelse och vet att du nu har mycket att fundera på. Och jag hoppas på att jag kunnat hjälpa dig lite i dag. Jag vet att du hjälpt mig i dag, du hjälpte mig så jag fick prata om saker och ting, du hjälpte mig att förstå mig själv bättre. Tack!! Och jag tror och hoppas på en fin vänskap!!

Jag!!

Jag har gjort många fel i mitt liv, men om du inte har gått i mina skor eller left mitt liv. Inte känner mig då har du ingen rätt att dömma heller. Skulle du vilja bli dömd av någon som inte känner dig, någon som inte tar reda på fakta eller hör din historia??.. Vissa människor letar fel hos andra för att dölja sina egna.. Vissa antar att saker är som deras fantasi säger dem..Ja och vissa vet jag inte alls hur dom tänker.. Döm inte hunden efter håret.. Döm inte utan rättegång!!

Jag är i dag den jag är tack vare allt jag varit med om. På både gott och ont har jag lärt mig att leva, stå på egna ben. Jag har lärt mig mer om vissa saker än andra, och pga bristande intresse har jag lärt mig mindre av det kanske du vet mycket om. Men jag känner mig själv och jag vet varför jag gjort mina val här i livet. Kan du säga samma sak. vet du vem du är varför du gjort eller gör som du gör??

Jag har lärt mig att vissa gånger låta andra gå före, men också att jag i bland måste låta mig gå före. Jag är den som vill ta hand om andra för att jag själv mår bra av det. Men jag har också lärt mig att jag mår dåligt om jag inte tar hand om mig.

jag har lärt mig att jag inte tänker som dig, jag fungerar inte som dig. Så klart inte jag är inte du!! Jag är jag jag är Linda. Ingen vet det jag vet ingen kan mig bättre än jag själv. Så jag är bäst!! haha Jag är älskad för den jag är, jag är älskade för det jag gör och jag är perfeckt precis som jag är. För det är det här som är Linda. Lär dig låll dig leva med det eller håll dig utanför mitt liv. För jag tänker inte ändra på något alls!!

I bilder det som hänt under den senaste tiden!