tisdag 5 oktober 2010

Tisdag

Uppe på fötter men mera är det inte.. har en fotknöl som kronglat i flera veckor ska in på hälsocentralen i dag få se vad dom har att säga!! Börjat med nya medecinen käns ok nu men få se om ett tag!!

Måndag den 4 okt

Kaffe, macka.. och vilken tysnad!! tom lgh eller nja Freddys rum var fullt av snarkningar!! Men annars så var det tomt och tyst.. vi packade oss iväg.. Ania och Jag i pärlan och Fredrik i golfen..Shoping stog för dagen och Shoping blev det.. Fredrik rörde sig hemåt när han var nöjd.. Och vi lunchade med "Brosan".. mer shoping blev det.. och en lång väntan tog sin början.. Vi skulle ha med oss en blinkers hem.. Och efter väldigt mycke kaffe,, funderingar och känslor (förutom kåthet) Drog vi bort från Gränby centrum till Ikea för att själva hämta den blinkers!! 4-5 Timmar senare!! Med skiten i bilen drog vi hemåt två trasdockor " lite trasiga och knasiga" Men med musik och värme i bilen gick det som på räls.. Gävlebro: Kissa,,Kaffe,,!!! Sen vidare vid gävle fick vi åka gamla e4 då det var avstängt på nya!!..Stopp på macken i söderhamn då fröken Ania var väldigt trött.. men gamla e4 till enånger sen snedda över till forsa för att sedan braka hem till Devilsbo gick långasamt men bra!!! Kastade ut Ania med packning för att sedan fara hem och SOVA!! STORT tack till alla inblandade för denna helg..Den kommer att ligga i minnet väldigt länge!! Hoppas att vi snart ses igen...

Söndag den 3

Vaknade av att frukost var på g.. Kaffe, makor, omelett,backon,stekt korv, på lägg av alla de slag.. (pappa bakis) Men vem av oss var inte bakis?? jo dom som inte hunnit nycktra till!! Oj Oj oj Va dåligt gäng det var!!Till och med Fredrik var bakis!!!.. Men lika glada är vårat gäng för det!! Vi packed oss för att dra till Örnsköldsbor?? på marknad.. Bakiska skaiska gick vi runt blan stånden.. Konstaterade att man inte kan få för mycket munkar!! När vi kom till bilen Hade Fredrik glömt lyserna på så vi hade nada batteri.. och att rulla i gång en bil på en mjuk åker det går inte!!! Men med lånade starkablar kom vi iväg.. men sakta fick det gå då luft fans det gott om upp till i däcken men inte ner till!!.. krypandes tog vi oss fram till första macken där dom hade trasig kompressor..så det var bara att krypa vidare till nästa där fick vi luft..sen blev det lite rund tur till Annas stora förtret!!!

Jag, Ania och Fredrik kom på att fan vi är lediga måndag vi stannar en natt till!

Ania gjorde sig klar vör date.. medans andra sov framför tv.. Sedan drog Anna, Pappa, Jag och Fredrik ut till familjen CV!! För att äta middag..Vi upptäkte att ollon kan kännas som punktering!!! Potatis, biffar och lök stod på menyn..Jag myste med Dogge.. Vi pratade om allt och lite till: tex.. Vatten, rumpor och frierier!! Trevligt som tusan tack!!! Där i från for vi hem för att slänga oss i säng.. Jag inväntade våran "Muppsessa" så jag kunde släppa in henne.. sen somna vi alla nöjda!!

Lördag den 2 okt

Vaknade mm kaffe!! Frukost för att sedan göra Uppsala med Ania.. Vårat kära Newyorker fick sig ett besök.. och dom blev av med lite kläder.. Även Myrornas fick ädelt besök och även dom blev av med kläder.. Pappa hämtade oss så vi kunde slänga in oss i pärlan för att sedan fara ut till klubben!! Där ute träffa vi på några av de andra och jag fick gosa med D,T undertiden styrelsen hade möte.. Den lilla goda saken kissade ner mig och bopeln under blöjbyte.. Fredrik fixade värmen åt oss.. och vi snackate skit med Lasse och T.p.. Sedan fick vi oxå komma in.. persentera oss och de som inte var där.. Vi fick lite fika och lite klubb info.. Jag blev hälsad välkomen som häxa då jag nu är fullvärdig medlem.. T.P, Elvis, Ania, Hella och Johnny är nu prospekts.. Och vi fick lite tyck som skall sys på..Där efter kasta jag mig in i pärlan för att köra oss till "sussi" Våran underbara restaurang med buffe.. Mums vad mätta vi blev.. Vi for hem till Skomakargatan och dog.. eller ja matkoma var det i alla fall.. jag sydde på mitt mitten märke och fixade grogg.. utspridda låg fulla magar och orkade inte göra något.. så rrunt midnatt eller så gjorde vi oss klara för avfärd mot V-ås.. Kastade i från oss TPs bil och hämtade Åsa för att sedan supa oss vidare till Teddyboys lokal.. Anna halsade wirre fortare än bilen gick!! så vi var alla i fint fint skick när vi kom fram.. Mycket trevligt fölk där.. och nya användbara kontakter och heta skotips!! Bandet var bra men dom kunde ha skippat sin sångerska som sa : se-på-mig-men-hör-mig-inte! Vi dansade bla på borden och även pappa var och svängde sina lurviga..Älgarna var blåa!!!Och fort kom dom fram i baren!! På hem vägen snarkades det väldigt bra i bilen!! inte så konstigt då vi kom hemm vi 07 tiden.. ( någon gång undernatten kom vi på att Elvis var frånvarande och att T.P bara har en kula) Fulla kastade vi oss i säng!!!

Fredag den 1 okt

Vaknade packade! slängde ner verktyg i ryggan och hängde på fälgkorset. satte mig på bussen för att fara till Delsbo, Där jag hämtade Helge som så snällt skulle köra mig på besikningen!! Gick ju hur bra som hällst. Blanka papper!!! Jippi... Men på väg till och från Ljusdal försökte jag förgäves få igång sterion. Så när jag kom till baka till Rooth så fick jag först sy byxorna som sprukigt! Sen blev det fukost med Thomas för att sedan få hjälp av honom till att byta sterio till en som funka!! Där efter for jag ner till Ania för att kasta in henne och packning i pärlan.. Vi for mot Hudik skulle plocka upp Hella där men fick åka på akuten och prata lite med Johnny i stället.. Lilla Max hade ramlat och antagligen bryte benet.. Fick det bekräftat senare och han fick helbensgipsning stackarn! Så när inte hon skulle med då var det bara att vrida fören mot Uppsala.. Sterion funka och allt va frid och fröjd.. Vi kom i väg lite senare än tänkt.. men det var lite bra Fredrik skulle hem och fixa lite och sedan skule han sätta sig i golfen och oxå fara ner!! Blev stopp på gävlebro (lite små kallt i bilen då värmepacketet låg i bagaget!) Lite var chocklad i magen var fint.. i väg igen! ett par mil i från Gävlebro gungade bilen till och vi fick stanna: PUNKA!!! PÅ DET NYA HÖGERBAK!!! "Kolsläpp" tydligen.. Fan domkraft visste jag att vi inte hade!! hmm reserv däcket har jag!! var bra sisst jag kollade.. men inte nu inge luft i det inte!! Så på sidan om E4 i mörkret gick både telen och fantasierna i full fart.. Energi dryck banan är bra i gungande bilar!! Och det kan vara jävligt roligt men jobbit att hålla Zombisarna borta..! På den mer seriösa biten.. Så skulle vi få hjälp!! Ljusberg kastade sig i bilen från Hofors.. Och Fredrik passerade Söderhamn så hur än det var så skulle det om ett tag dycka upp någon!! hmm Ljusberg med familj döck upp ca 2 min före Fredrik och vi fick fart på bilen innan vi hunnit säga hej till alla tror jag!! Fort gick det.. Vi rullade vidare till Dragon gate som tydligen var bara en km bort!! Där vi tankade åt våran hjälte.. sa tack tack tack tack för att sedan åka vidare.. Säkringen till vinrutetårkarna gick och det blev lite jobbit när vi kom närmare uppsala.. fick imma på utsidan av vindrutan.. helt jävla vitt blev det.. inte nog med det kallt som fasiken var det.. Min underbara Ania som körde satt med filtar på benen, mössa halsduk vantar och täcke runt sig!! En hjältinna som inte klagade (så mycket) ler.. När vi kom fram till Pappa, Anna Hade Fredrik vart på gyllende måsen och hämtat mat.. så kaffe, burgare och skit snack för att sedan sova blev det!!!

Torsdag den 30 sep

Här blev det till att fara till Ljusdal på besikning pöjkarna har ju fixat höger broms åt mig så nu for vi!! Ack vad det gick bra! Eller inte höger bra var FÖR bra! 1.2 ppå ena och 2.1 på andra Fan! men killen på besikningen var snäll så han sa att jag inte hade varit där slapp betala och så.. så hem och skruva.. Och det de gjorde min älskade Fredrik han fixade med vänster bromsen han fixade sterio och han lade om högerbak däck då det gamla hade för många sprickor.