tisdag 30 november 2010

Måndag och tisdag

Måndag morgon for jag in till stan med älsklingen han började senare då han skulle fara till Kummla. Jag sprang upp till Chris och ssurrade skit under tiden jag halsade kaffe, Mickis och min underbara gudson Dompa kom dit också.

Sen drog jag till gyn, fick bra besked jag kommer antagligen inte behöva äta hormoner när det är dags för liten. Jag får nu egna ägglossningar.

Vidare ner på stan där jag fick ett varmt välkomnade av en lite Dio, Hellas lilla valp gud va mys det blev, Kaffe med Johnny och Hella. Kusin Emma kom som planerat, vi träffade mormor en sväng. Och från det ena fiket bytte vi till nästa där vi käkade lunch.

Mycket intressanta samtal! Och hur lätt vissa människor som aldrig har träffats funkar i hop. Härligt!!

Emma stack och jobbade, och vi sprang i affärer, Hittade en julstjärna till våran gran!

Hoppade på bussen där träffade jag Sandra och vi fastnade i samtal hela vägen hem. Tack det gjorde mycket för mig. Hon är en fantastisk människa som får mig på bra humör. Och får mig att växa på olika sätt.

Väl hemma han jag knappt innan för dörren innan jag fick kaffebesök. Helge vågade komma ändå. Ler Trevligt med kaffe och en pratstund.

Sen blev det tomt. Då Fredrik var i Kummla, Jag sälskapades av tvn och sov på soffan. Sängen blir ju så tom när hjärtat inte är hemma! Gud vad jag saknar honom då.

Vaknade dock på tisdag av att han ringde. Härligt att höra hans röst när man vaknar!!
Det blev en dag med näsan i boken, en del data och tv. Älsklingen kom hem med pizza och det blev mys i soffan. Nu ligger han i våran säng och snarkar, jag ska bara skriva klart sedan krypa ner brevid honom. Go natt