fredag 17 september 2010

Vänner!!

Vad är det här??? folk tar betalt av varandra för att man ska vara vänner.. jag bjöd dig på kaffe i går så i dag får du ge mig 20 spänn!! Nej Nej Nej STOPP!!
En vän är ( visst någon du behöver) någon du kan ge och ta kärlek i från någon som ställer upp i vått och tårtt!! men den ställer upp lika mycket på dig som du ställer upp på den!! någon man kan lita på.. någon som alltid finns där!! är du mörkrädd tänder din vän ett ljus!!! är du rädd håller den dig i handen!! Men allt detta utan att ta betalt eller utan att kräva något.. behandla din nästa som du själv vill behandlad.. det du ger kommer alltid tillbaka!!! Det betyder inte att om jag ger dig en hundring vill jag ha det tillbaka jag vill att du som min vän inte ger mig pengarna jag vill att du någon gång senare kanske gör en liknade sak för mig eller någon annan som i sin tur gör det för nästa!! Nu pratat jag dock inte om lånade pengar !! utan om spontana saker!! men jag hoppas ni läsare förstår vad jag menar!!! om inte se följande:

Keep smilin' Keep shinin'
Knowin' you can always count on me
for sure that's what friends are for
In good times And bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for!!!!


Jaha ännu en dag närmare vintern!! fyy !! Träden kastar av sig löven som om de skulle av med kläderna för en snabbis!! regnet öser ner.. trodde där ett tag i dag att taket skulle komma in.. började nästan undra om det var sunami i Dellen!!! va fan är det här??? och inte nog med det så går det inte att stänga av kranen som bara rinner!!! fan kan man ha så här mycke snor??? hur fort blire nytt snor i näsan?? jag menar det kan ju inte komma uppe från huvudet då skulle ju spånet suga åt sig lite med!!!

Jaja i det stora hela har det vart en slappa dag med stort S.. när göbben kom hem (tidigt) så blev det till att äta ute så först var vi och åt på 11an för att sedan fara vidare och köra efterrätt på Dellen... och en wischly te mäg!!! måste försöka få bort lite förkylning i alla fall...