lördag 31 december 2011

2011 års brev

Nu var det snar slut på detta år också! 2011 har sprungit förbi i alla fall förbi mig.
Och nu kommer som vanligt det årliga brevet från mig! Problemet är att man skall komma i håg allt som hänt! Vi firade förra nyåret hemma i Västansjö med familjen Rooth och en gröngöling från Allingsås. En riktigt trevlig kväll.
Jag fick praktik på Dellen i januari och där jag trivdes ganska bra. Men det blev inge längre än till den sista maj. Men jobbade med trevligt folk och träffade massa roliga människor.
Jag flyttade i från Västansjö och in hos Ania. Vi umgås mer som vänner än som sambons så jag tog och flyttade mer eller mindre ut. In i Helges gästrum! Ler...
Under året som gått har jag fått nya vänner och bekanta och har även sagt upp några. Jag har rest söderut och bekantat mig med folk. Vi har utökat klubben och haft en hel del roliga turer i opeln. Vi var bla till V-ås på power big meet och hade en underbart rolig helg. Jag har flaxat med andra häxor hit och dit och till Falköping på cruising. Och jag och fick en ny mamma Mor Helga! Helge och jag var ut på en motorcyckel tur på 10 dagar. Sommaren har varit underbar på alla sätt. Med många träffar och roliga fester.
Mina tidigare problem med depp har kommit och gått till och från, men terapin är på börjad och det går frammåt. Har haft en del mot gångar men det ljusnar. Och jag börjar se en helbild av mig själv på ett sätt jag inte tidigare gjort.
Sommaren då jag bestämde mig för att vara singel, det var jag oxå hela sommaren. Men när kaffe besöket och hösten knackade på dörren föll allt på plats och Linda hittade hem i armarna på Christian. Mycket ramlade på plats och många kusliga saker hände. Men allt som allt så ser jag fram i mot framtiden vid hans sida med våran familj. Ronja och Jonna. En svåger och svägerska kom in i mitt liv och deras underbara son Jesper. Så nu har jag fått ett smeknamn! Jesper kallar mig Nanna. Jag och Christian är offta hundvackt åt deras lille amstaff "Flex" en underbar busig valp.
Året som gått har ju varit med både sorg och glädje. Barn har födds och par har bildats. Men detta året var ocså det som många par gick skillda vägar.
Svägerskan väntade en liten kille. En liten Theo som skulle ha kommit ut och myst med oss, Han kom ut lite tidigt och flög direkt till änglarnasland. Prinsen fågeln som busvisslade hemma hos oss förr och också flugit dit. Så fick även våran Etonia "estonia" (hon som gick under) göra. Även Birger Öhman. Jag hoppas de alla har det bra där de nu är!
Ronja fick svar på sin utredning och får den hjälp hon behöver i skolan. Hon har även träffat på en gamal vän som blivit Pojkvän. Med utvekling mot tonnåren så e det dags att hålla lite koll haha. Ronja bestämde sig för att hon ville bo hos sin far och gör så nu mera. Men kommer då och då och hälsar på.
Detta nyår firar vi: Jag, Ronja, Jonna,Christian, Svärmora, flex och ev Ania med en stor kasa och god mat. vi hörs igen nästa år!
Gottnytt år på er!