tisdag 28 december 2010

Hörde något annerlunda men fantastiskt i går!
En familj där mamman och pappan gått i från varandra. Men i stället för att barna skall bo hos vardera en vecka. Har de bestämt och gjort som så att föräldrarna flyttar, så barnen är på samma ställe hela tiden.
Dom har ett hus där barnen bor. Och en lgh där föräldrarna bor var annan vecka. Detta har fungerat för den familjen i 5 hela år!!

Helt otroligt tycker jag men grund tanken är ju god. Jag skulle nog inte klara av det och jag tro inte många skulle det heller. Tror nog att även denna familj får problem så småning om när det kommer in flera parter. Men det har funkat i 5 år. Så vem vet!!



Har haft orolig mage i flera veckor nu vet inte vad det är. Är ju liv rädd för att åka på den här magsjukan som går, så det är antagligen det som spökar.
Klarat mig från förkylning också änså. Men vi får se vad Ronja tar med sig på fredag.

På tal om fredag. Ska vara värdinna då familjen Rooth kommer hit och firar med oss. En hel del som skall göras men hoppas på att allt går vägen och att det blir en lyckad kväll.
Fick en väntad bok på posten i dag, som jag snabbt läste(60 sidor). Mycket intressant. Rapport från ett behandlingshem! Heter den och är skriven av Majvor Öhman.
För er som inte vet det så har Majvor varit en viktig person för mig genom åren.
Inte bara som lärare på läroverket utan också som föreståndare på det ungdomshem jag bodde på i två år.
Detta är den andra boken hon ger ut( den första heter: Leka-Lära-Leva 1993). Och nu hadlar det bla om hemmet där jag då bodde. Mycket intressant att läsa. Lite tåkigt dock att det knappt stod något om tiden jag var där. Men å andra sidan var det inte det som var tänkt med den heller.
Boken finns i handeln för dom som e intresserade ligger under psykologi.

I dag har jag även varit på bio med Fredrik och Binett.
Tron Legacy i 3D
Den var så där, kunde ha varit mer humor mer action och mer effekter. Lite långtråkig. Texten blev jobbig att läsa i 3D. Men effekterna var skit fränt när de väl kom. Handlingen? nja har hört/sett det förr. Skådisar helt ok. Smak sak på utseende! ger den en 2 av 5 möjliga. Kan ses men inget jag längtar efter att se igen!