söndag 21 november 2010

TV!!!!

Vi har ju bott i huset sedan i juni men många saker har vi varit utan! nästan hela sommaren var det papptallrikar som gälde tex. Nu är det november och här om dagen kopplade vi in TVn. Ja vi har nu 1,2 och 4an. Inga fler kanaler än, men det kommer det också.

Vi har ju sett "våra" program i allafall, då via internett.
Idol är ju något vi följer med spänning, men det har ni förståt med tanke på det senaste inlägget.
Anda program som jag ser är: Bonde söker fru , Så mycket bättre och Ensam mamma söker!
Sen blir det i bland vissa andra program också men dessa är dem som jag inte an missa!! Ler
Nu har jag precis sett Ensam mamma söker, i dagens avsnitt ha dom valt de två sissta grabbarna och far utomlans den sissta veckan. Mys mys och mera mys, under hela seriens gång har tjejerna varit på helt otroliga dejter. Blir så avensjuk.
Själv har man en kral som jobbar som en gnu i stället! Vist har vi också haft helt fantastiska stunder och dejter tillsamans men det var länge sen nu!

Vi har haft ett tufft år med mig som varit sjuk och han som bara har jobbat, ett hus som ska fixas. Och samtidigt har vi byggt upp rutiner för oss tre. Och ett fungerande liv tillsamans. Vi har det fantastiskt tillsamans och jag älskar vårat liv. Men alltid finns det ju sådant man saknar.
Och när jag varit hemma en hel vecka och inte gjort ett skit så vill ju jag hitta på något med älsklingen när helgen kommer. Men han har ju jobbat och jobbat över hela veckan och måste få sova/vila. Och där i mellan ska Ronja ha sin tid träffa vänner osv.
Jag och Fredrik träffas på nätterna då han slocknar så fort han lägger huvudet på kudden.

Men någon gång i framtiden får vi kanske tid över till de dejter och stunder vi inte hunnit med än!! älskar dig Fredrik!!