torsdag 1 juli 2010

Till veckan

När Ronja har åkt till pappa sin igen, tar jag och Fredrik lufftmadrassen och flyttar ut till huset.. här skall målas tapetseras och fixas.. Flyttas och göras fint.. så när Ronja kommer igen om två veckor ska hennes rum vara klart.. vilken överaskning för henne.. kul kul..

Jumper - Tapetklister

Funderingar kring X

Det finns alltid en anledning till varför ett x är ett x.. Och därför ska man inte blanda sig med dem igen. Men ens tankar kan ju ta en på otroliga resor i bland.. som tex man möter någon på stan och denne är lika snygg och sexig som förr eller ännu snyggare.. Då dundrar huvudet i väg i massor av tankar.. Men man vet att det aldrig skulle gå och man är igenterligen inte äns sugen på att testa för man har sitt liv som det är nu och man har sin kärlek som man inte vill äventyra eller missta.. men huvudet spelar en ett spratt bara för en seckund eller två...liknande som man minns något när man känner en viss doft...En saknad eller ett minne dycker upp just för stunden.. liknade när man ser något snyggt och huvudet funderar fram och till baka på om denne är singel har snygg kropp under kläderna.. eller hur det skulle vara att... ja ni vet!!! Vi blir eggade av gräset på andra sidan.. men antingen vet vi att det inte är godare eller så avstår vi från att testa det!!

Onsdag 30 juni

hej hopp låg med dunkande huvud och lyssnade på tor som for fram och dunkade med sin hammare frem tills kl var 16.30 upp kasta vatten i ansiktet klä på och ner på 11an för att få i sig något.. efter det funderade jag en stund på hur jag skulle få Ronja tyst!! låter kanske hämskt men efter migrän vill man inte lyssna på henne i ens fem seckunder!! så vi gick till Rooth.. Fredrik kom och hämtade oss där.. vi for hem och jag fiksade till m9ig lite sedan körde han mig så jag fick gå på Kul på vallen!! Träffa massa fölk och fick i mig en och annan öl.. trevlig kväll med Anja och Elin Tack tjejer!!! Nu e man hemma och trött i ögat i morgon blire till att ta bussen in till hudik.. skriver väl mer någon annan dag då pöss och kramz

Tisdag 29 juni

Jag Ronja Anja och Sofie slänger oss i bilen och drar till Bollnäs.. A&H, Rusta och eriks hjälpen sen MAX (gött) sen Karlssons och dollar... spendera mera!!! inköppt tapeter till vardagsrum bla... ungar som tjatade och värme som hettade annars en mycket trevlig dag...

Måndag 28 juni

Jag och Ronja tog spåret.. gick till Fredriksfors.. hälsa på Anja och Thomas.. käkade jordgubbar med grädde mums...Jag Ronja Anja Sofie och Simba kastade oss i bilen for på affärn för att inskaffa piknick = jordgubbar,munkar,ostkrokar,chips,dricka, vindruvor,köttbullar. för att sedan fara till Fönebo och bada trevligt som fasiken!!!!

Liten uppdatering

Midsommar blev det med dans ( små grodor) runt stången i WIJ (tror jag det stavas) Inbjudna av pär och Erik broden med familjer!! grillning dans och en massa fölk kul som fasiken.. efter det blev det en sväng till Rooth och sen hem och slappa..