måndag 12 september 2011

Underbar marknads helg! Carro och jag drog in på marknaden på fredagen, Sprang runt runt gick och mötte J när han kom till stan. For till Devilsbo dit de två övriga med anslöt sig. Vi käkade lite prata och lade oss. lördagen for vi in till stan plockade upp barnet, var och käkade pizza och sedan var vi på marknad och sprang många timmar. Lämnade av barnet och hämtade upp folk. Sen blev det Cafè Bolaget, hade en super mysig kväll/natt.

Söndag vi frukost satt vi och prata lite och jag fick veta saker som förstörde min planering lite. Så i stället för att fara till Uppsala i veckan och ner till Kättilstorp till helgen, så blev det packning och åka nu. Många timmars bil färd senare var vi framme.

Måndag: lilla go tjejen kom hit i dag och busade ett tag. Den ungen är helt underbar. Och det har ju flyttat in två kattungar sedan sisst jag var här, och dom lever rövara dag som natt. I dag har jag efter att unge och gubbe åkt packat ner hallen och städat hall och toa. Ska till och måla hallen i morgon. mer nytta än så blev det inte. Börjat läsa bok och fastna lite i de. Sen har jag sälskap av tvn. Många timmar kvar tills hjärtat kommer hem han jobbar em och övertid. Men även om jag saknar honom nu så vet jag att jag får kramas med honom iaf på nätterna nu, och jag sitter inte 58 mil i från!!