lördag 8 januari 2011

Sofie fyller år den 17 jan, Men då är ju Ronja hos sin far. Så i dag i stället vart det kalas. Vi var på buspalatset i flera timmar för att sedan svulla på gyllende måsen. Hem till Rooth`s och surrade skit. sedan hem och mysa.

En lång men trevlig dag. Barnen härjade av sig ordentligt. Och jag och Hanna fick umgås. Trevlit trevligt.

Att våga släppa på allt..

Är något de flästa har svårt med.
Jag var med och diskutera det där med bloggar tidigare i dag. Vissa skriver om vad som hälst utan att bry sig. Om vad som hälst eller vem som hälst. Och står upp för det dom tycker och tänker, de låter alla läsa om vilka åsikter dom har.

Tyvärr är det så att man kan inte skriva om vad som hälst utan att stöta på folk som tycker annat eller suger upp det totalt i sin näsa. Så vad ska man göra då? Skall man avstå från att skriva från sitt hjärta? Eller ska man skita i allt som kommer sen?

Skulle jag skriva om allt i mitt liv, Så kanske det finns vissa delar som jag inte vill att vissa skall läsa.

Jag menar att min far kanske inte vill läsa om mitt sex liv tex. Och jag vill inte att han skall läsa om det heller.

Mina tankar kanske inte alltid är till för alla osv.

Hur skall man då göra?
Har man en udda hobby, eller en annan läggning eller vad det nu kan vara skall man då vara helt öppen och skriva allt???

Är det en fråga om vett och etikett? eller är det bara en fråga om våran egna rädsla och spärrar???

små små saker som vi gör

Fredrik kom hem med pizza i dag och det blev familje mys. Med film. Nu har dock Ronja nattat och,,, ja,,, Fredrik somnade här i soffan bredvid mig. Men det är ju lite av det som är kärlek dom där små sakerna. Hålla handen medans vi ser film. Eller höra honom snarka och sova så där gott som bara han kan. Höra hur lugn han är när vi är nära.

Säga hej när han kommer hem. känna en smekning när han går förbi. Att han stannar upp mig när jag stressar å så där små dumt säger -Kan jag få en kram/puss?

Det är de små sakerna som i slut ändan är det man mins! Det är det som är ren kärlek!