söndag 26 juli 2015

Press- presentation

presentation av mig!! hur jävla svårt ska det vara!!  Jag vet vem jag är!! Jag lever ju med mig själv 24 timmar omdygnet.. vet vad jag har i skallen.. vad jag gillar.. vad jag inte gillar osv.. Men fan va mycket lättare det är att beskriva någon annan.. suck

En "liten" presentation av mig:

Jag är en rockande 34årig 3 barns mamma... Jag är född och uppvuxen raggarbrud som fastnat för 80-talets hårdrock..
Uppvuxen i Hälsingland men har hamnat i Uppsala..Jag är en White trash bitch (man kan tolka det på många sätt)..men mitt sätt att se på det är att White trash: jag inte köper det dyraste eller det modernaste..Jag går i trasiga jeans och min gamla skinnjacka.. jag skiter i vad andra tycker tänker om det.. Mitt hem är pyntat av både gammalt och nytt.. mycket som är "pysslat" gammalt som blivit målat eller återbrukat.. Jag är inte den som sminkar mig varje dag, jag kan gå på krogen i hellyhansen å storstövlar..
Bitch- Babe In Total Control of Herself div en ganska stark kvinna med fötterna på jorden.. vet vad jag vill å slåss för det.. mycket skinn på näsan..

Jag har inget läshuvud och har dyslexi.. Har inte växt upp med en silversked i munnen... Jag har gått livetshårdaskola och är inte ett dugg dum i huvudet för det.. Jag kan en hel del om det jag behöver veta.. Jag är en kämpe och en överlevare..
Har en ganska sexistisk sarkastisk dödlig humor.. skrattar ofta..Rätt så störd på ett bra sätt och hittar gärna på mycket tok..
Jag står för vad jag tycker och tänker och mina åsikter och ärlighet kan oftast uppfattas som om jag har en rätt otrevlig attityd, men är rätt snäll faktiskt...

Har svårt att samspela med andra tjejer ofta för att jag inte kan med fjollerier och drama.. Är lite av en pojkflicka själv och har därför oftast umgåtts med grabbarna..
Tyvärr så har jag gått på en del nitar.. så det är i dag  lättare att utgå från att alla är idioter tills motsatsen är bevisad..
Jag har ett stort hjärta med väldigt mycket att ge till rätt person..och jag e väldigt fysisk i en relation mycket smek, kramar hångel osv...

Så vad har jag för intressen..bilträffar, cruisingar..Ganska självklart!  familj å vänner..jag e ganska social av mig och tycker om att vara där det händer saker där det finns mycket andra människor..Marknader tex.. men att titta på andra människor.. hur dom ser ut och beter sig är något jag kan göra i timmar tex på stan med en balja kaffe :)
jag pysslar en hel del..skriver..läser osv ett ÄMNE som intresserar mig mycket är sex och samlevnad.. inte nu att utföra det (även om det är trevligt också) utan ämnet..lite mer fråga Olle.. att läsa om olika kulturer "seder och bruk" hur det såg ut tidigare i samhällen osv varför vissa saker har blivit så vanliga i dag medans annat som förr var öppet i dag är tabu..

Jag är singel i dag.. Vad jag skulle vilja ha hos en man??  Ärlighet, trohet, humor, jämställdhet..trygghet
Jag är svag för stora armar..skägg..långt hår.. En man som SER UT som en badboy men är en nalle...Gärna gaddningar och piercingar..
Mellan 30-45år..barnkär och med barnasinnet kvar.. vill ha någon jag kan busa med tex hoppa i vattenpölar! :) Men ändå mogen!!


Lite fakta om mig:
Jag är 168 cm
jag har flera tatueringar och flera piercingar
Min musik är blandad men måste jag välja så rock n roll och 80 tals hårdrock..
Jag tittar på skräck, fantasy, action’
Läser i bland också där fantasy
jag är en snusare
jag sjunger hellre än bra.. var glad om du slipper höra!!
Jag älskar mat och kan inte vara utan pizza eller kött...
Dricker helst vatten, Cola, kaffe, öl och whisky
Älskar värme och så klart sommaren
hatar att frysa
tycker om djur
är inte rädd för skit undernaglarna eller hårdarbeten.. jag hugger ved och byter däck själv... Så ingen pimpinett fröken här inte!
Älskar färgen blå i alla former
Om inte person kemin funkar, så funkar inte fittan heller!!