söndag 6 mars 2011

Fredagen: Jobbad till ca 17..Ronja kom på jobbet och vi käkade och tog sedan bussen hem till "magsjuk" Gubbe..Han har någon sorts magsjuka/matfögiftning eller vad det är.. kan vara hans insida som ger upp oxå.. Försöker få honom till läkaren men det är lättare sagt än gjort.. Hur som ungen hostar och är tok förkyld..
Ronja kom in och talade om att hon blöder..11 år och första mensen.. Ska man skratta och fira eller ska man gråta?? Hon tyckte det var jobbit att använda binda haha Blöjan är obekväm!!
Som mamma tycker jag det är för tidigt,, jag var själv 13 då min första kom.. Men men vi är alla olika och det kommer när det är dags.. och nu var det Ronjas tur.. inte mycket men det har kommit i gång..

Fredrik körde in mig till Delsbo.. så jag fick klä upp mig och träffa folk..Skönt.. Vi hade Zeb och en till kille som spelade på Dellen.. Så jag var dit och hängde på den andra sidan om baren.. 3 öl sen var det bra...Skapligt med folk.. och nya ansikten som kom dit..bra stämning inne.. men tyvärr ett bråk ute..Slagsmål där ena killen fick åka på sjukan.. När spriten går in går vettet ut...

Träffade mycket trevligt folk och hade det roligt..

Lördag: pyamas mys hela dagen.. Fredrik åkte och jobbade.. Ronja och jag spelade tv-spel och myste.. dricka, godis och melodifestival...

Söndag: I dag fyller sysster Sara år.. så vi ringde grattade henne.. nu är det städning som står på schemat så jag har inte mer tid att sitta här..