söndag 19 september 2010

SÖndag söndag söndag!! Fattar det inte det är en vecka sedan uppsala borna for hem och ändå käns det som igår!! Längtar så tills nästa gång redan.. så tomt vårat hus blev!! Ja ja har varit lite hit lite dit i dag!! Jag känner mig totalt uttråkad!! Åt dock jätte god mat i dag plankstek på Dellen mums.. hemma blev det lördags mys på en söndag i Ronjas rum med film!!! Underbart!!

Mitt mående då??? ja det går upp det går ner inte lika illa som förut i allafall!! känner mig gladare och inte lika elak och frustrerad längre. Det tar sig.. Ska väl till och ha möte här snart med kassan och arbets få se vad dom har att säga om framtiden ochså.. har lite planer själv men vi får se vad det blir av det hela!!

På hemma fronten då?? Jag och Ronja kommer varandra närmare och det börjar funka riktigt bra jag tolererar mera utan att bli arg så det är mys!! Göbben då ja han har mitt hjärta totalt och jag är såå jävla bortskämd!! kan erkänna det här!! hihi för vad jag vet så har han inte börjat läsa min blogg än!!

Jag håller på att töja mina hål i öronen och det går mycket fortare och bättre än vad jag trodde.. min arm kliar då den senaste tatueringen läker fint.. börjar se en helhet i det blivande konstvärket som kommer att pryda min kropp!! love!!!