måndag 22 november 2010

Natten har smygit på detta hus tyst och mörkt, ändast jag är vaken! Och varför är det så??? Jo för mycket som snurrar runt i huvudet!!
Känner att jag är less på det som varit, men vet inte vad som komma skall. Vet inte vart jag vill komma, vad jag vill göra. Hmm vet att mycket står stilla nu och att det inte är bra!!

Jag är i slut tampen av medicineringen (eller hur det stavas). Vet att jag måste komma igång med något.
Jag har av många olika anledningar sagt upp mig, Och det käns bra! Det jobbiga är att jag inte längre är sjukskriven och att jag igenterligen inte har en aning om va fan jag vill göra. Arbets ville att jag skulle gå starta eget och det var meningen att kursen skulle börja den 15 nov. Men den blev inställd. Så nu är det bara att vänta på nästa och samtidigt försöka komma på vad jag vill. Har nog aldrig vetat det riktigt, eller??

Det finns ju drömmar!! Men har inte den självkontrollen och självförtroendet för att gå hela den vägen än!

Jag har fortfarande en stor mur i mitt inre den är ner klottrad av texter tex: jag kan inte! Jag förstår inte! jag är dum! jag är en idiot! Jag klarar det aldrig!

Det är det jag måste överbevisa för mig att jag kan, att jag är smart, att jag fixar det!!

Och det är en ständig kamp, i vardagen i livet, varje timma, varje minut!!
jag får inte ge upp!! Fast det är så mycket änklare!!!

"Dimman" jag left i det senaste året har börjat klarna och det är mycket efter den stormen som måste fixas, lagas. Jag måste andas, ta en sak i taget. Reda ut knutarna en efter en.

Jag vet vad som måste göras, jag ska bara ta mig dit!
Om jag kunde peppa mig själv, sparka mig i arslet! Jag måste försöka hitta min morot!!
Har en del hinder på vägen men får väl samla krafter så jag orkar hoppa över, hur höga dom än är!!!!
Ok jag gillar båda men vilken ska jag köpa???


Vintertid!!

Japp!! Vit som snö och former som en snögubbe!! hmm dags att få fingrarna ur arslet så man kanske kan ha något tält på sig nästa år!! Nu har tvättmaskinen krympt alla mina byxor i ett halv år!! Och gröpperna i låren börjar på minna om hmm ja skit samma.. dags att röra på sig!! Hitta på något roligt som får i gång en!!! Men va fan då??? Bad?? Nej inga badkläder och vill inte visa mig utan kläder!! Ut och gå ?? jo funkar när det fort är ljust ute! Men har ingen att gå med skit tråkigt.. Ja ja klagar, klagar och orkar inte göra nå!!

Fy fan Linda va förslappad du är!! Kom i gen tjejen det är dags att vakna!! Målet är 70kg och det är bra bit dit.. och så länge man inte gör något blir vägen dit bara lääääängre!!!

Nu jävlar är det dags!!!