söndag 29 maj 2011

komplimanger för min kropp!

Fick det i dag och känner själv att jag ser ut som ett fråge täcken! kan inte se att min kropp ser bra ut.. men men jag har dock gått ner 11 kg sedan nyår och det har tillkomme en del muskler så det läre vara något kilo till i fett som rasat!! Tycker dock att mycket har vandrat söderut så att säga!! men men smaken är delad... Börjar dock känna mig piggare och orkar ju mera nu.. känner att styrkan finns.. Och sådant är ju roligt.. ca 12 cm i midjemått har trollats bort oxå det är roligt nu att ta på sig kläder haha.. men mer ska de bli mer som ska nedåt eller bli mindre!!! tiger ränderna på bröst mage och lår får man stå ut med.. om inte någon vet nå bra spackel som kan fixa det?? lika så med de kratrar som finns på benen... att tuttarna hänger på magen det fixar man med att rulla in dem i en bh.. valkarna och kärlekshandtag det finns saker att dra på sig för att dölja..

Finns så många roliga saker man kan använda för att se bra ut i kläder!! Men om man går ut så och tar med sig en karl hem..... hmm.... vi plockar ut inläggen i bh och låter både inlägg och bröst falla till golvet... inlägg för större fylligare skinkor ja ha en hö till på golvet och ingen röv! drar av oss underkläder som håller in mage och lår... hm det som kryper ner i sängen utan allt detta och utan sminket utan lösnaglar lösögonfransar och utan allt annat.. vad är kvar??? jo ett jävla fejk packet!!! nä man ska nog försöka vara sig själv så gott det går!!!

Hur skulle jag känna om jag tar hem en karl med stora arm muskler och en fast rumpa..tränad mage som skymtar under en t-tröja och så kliver han ur någon overål och drar ur en strumpa ur byxan?? nej tack vara sig själv är nog bäst ändå!! och så blir inte folk besviken efteråt utan kan välja själva från början!!!
Kämpar och hoppas och tror på något som jag vill ha.. men jag vet varken ut eller in..en bit på vägen? ja men imellan åt käns det som det är två steg bakåt.. ibland vet jag inte längre vad jag kämpar för fast ändock så vet jag det så väl..vet bara inte vad jag skall göra för att ta mig dit.. vissa saker har sin tid och väntan är för lång... Jag är inte utrustad till tålamod att vänta..Jag hatar att vänta..vill börja nu vill veta.. vill så mycket och jag får vänta...

Kampen med mig själv har börjat och jag har redan funnit en styrka som jag inte trodde fans..en beslutsamhet.. och jag har funnit djup i mitt huvud som förr inte gjort sig synliga för mig.. Jag har funderat på saker som har varit avikande och sett på dessa som något fel.. men det är ju inte fel utan det är egenskaper hos mig som jag kan använda som något bra..

Tror inte någon riktigt förstår det jag nu skriver men det gör det samma för jag behöver få detta ur mig..Det är ju därför jag har denna blogg för att jag ska skriva av mig inget annat...

Och om jag då väljer att inte skriva öppet om vissa saker så angår det ju bara mig..sen kan det bli som sagt grötit för dom som väljer att läsa... Mitt mående just nu handlar bara om att jag gräft fram krafter jag inte trodde fans i mitt inre och jag använder dom till att käpa för det jag tror på och i den biten får jag lägga annat åt sidan... men ja det finns välmående och lite lycka här inne oxå nu.. för jag känner att det jag kämpar för är det rätta..och jag har en mening med allt jag gör... kanske det är så att jag nu ser saker från andra sidan och i stället för att tycka synd om mig själv tar tag i dom.. står stadigt på min lilla bit av mark.. men slåss för att det ska bli större och för att överleva.. min värld börjar att öppnas för mig.. och jag kommer att växa lika så min mark!!! Jag inser mina brister och fel och jobbar med dem och i stället för att hata de börjar jag sagta inse att vissa av de egenskaperna borde jag älska och om andra inte gör det så är det upp till dom...jag börjar få en annan syn på mig själv och börjar tycka om det jag ser!!.. Jag ser mera av det jag kan göra nu istället för att se det jag inte kunde förr...jag vet att jag kan!! Om jag vill!!

Se upp för ut ur detta går jag med rak rygg och starkare än förr.. snart finns det inte mycket kvar som kan ta ner mig igen.....