söndag 27 februari 2011

Fredagen upp göra sig klar för möte och jobb..Åkte med älsklingen in till Delsbo bara för att sätta mig i Anias bil och bege oss mot hudik och Häxmöte..
Möte hos Helle.. mycke info mycke ideer fan va bra det kändes..Fick med oss Johnny till Delsbo.. Han stannade på mitt jobb ett tag för att sedan dra hem till Ania och förfesta för att sedan återvända till Pub Dellen och Ania , Johnny och Karolin festade loss medans jag stog i baren och hjälpte dem att få i sig mera haha...Eric broden Damberg och Engman spelade (folkmusik) och stämningen var bra.. Dock var det en idot som bråkade med flickvän och kastade en halv/full flaska öl över halva bardelen...Han försvan ut.. och jag fick plostra om en hand som han hade bite sedan.. fick höra att han hade slagit sin flickvän utanför och att flera personer jag känner var med om att försöka lugna honom.. men det hade blivit mera bråk i det försöket.. Hulken var framme med standard frågan Igen bla..Jag fick sluta tidigare och slapp städningen.. Johnny följde med hem och lånade Ronjas säng..

Lördag: Upp och i väg till Delsbo och byta bil.. då topplockspackningen?? gick åt fanders på bmw och vi for genom halva Delsbo med ett vitt tacke av rök efter oss.. trodde först bilen brann men så var ju inte fallet utan det sprutade vätska på motorn..byte av bil för att sedan styra mot Hudik. Fredrik hämtade ut bildelar till bmw..Var på boa och bolaget..Köpte hem en flaska mintu (mums) Och handlade öl åt Nicklas...Var och köpte massa godis.. Och en "lunchlåda" Plåtlåda med Hello kitty på åt Fredrik!! Slängde av Johnny och drog till Delsbo upp till svägerskan för att ha mys/barn vakts kväll...Fredrik lagade kyckling,potatisklyftor och sås.. mumma...sedan blev det tv och godis.. minstingen lade sig och det blev melodifestival och mys med den större prinsessan...När hon hade lagt sig myste Fredrik och jag på soffan tills han somnade och jag i lugn och ro fick lyssna på hans snarkningar och kolla på Familjen Macahan!! Nicklas och Stina kom hem.. Och vi packde i hop oss och for hem.. kl är nu 02.15 och jag kom nyss hem.. I morgon är en annan dag och vi får se vad som händer då!!! Natti