tisdag 27 mars 2012

22-26 mars 2012

Torsdagen: packning för att fara till Uppsala på fredagen. Men Christian blev dålig kräktes och sket. Så jag och Ania kastade in våran packning och drog ner redan på torsdagen. Hemma hos Pappa och Anna blev vi kvar, var meningen att vi skulle bo ute i lokalen men så blev det inte. Det blev film och skit snack. Sov på soffan där.

Fredag: hjälpte till med att köra ut maten till Thomas och Marianne. Hem till Pappa och Anna igen. pappa och svinto kom hem. Jag och Ania lagade mat och det blev film och mys. Lille bror kom hem full och jag sov bredvid honom spännande.

Lördag: Vi fick start hjälp för att få igång volvon. For ut på klubben för att hämta stolar. Fick start hjälp för att ta oss där ifrån. Sedan ut till Thomas och Marianne där förberedelserna var igång. Hacka grönsaker och fixa. Folket samlades och vi körde igång vårat årsmöte. Ania och jag lyckades få fram många skratt med våran skrivna verksamhetsberättelse. Johnny fick sitt pris och blev väldigt rörd. Vi träffade flera nya ansikten och hade en jätte trevlig kväll. Natten sov vi i ett rum i garaget.

Söndag: Vaknade, plockade med oss resterna från gårdagens tacos och gick in till Thomas och Marianne. Frukost och sen en massa film där. Carro, André och Helge kom och plockade upp Johnny. Jag och Ania blev kvar ett tag till, när vi skulle ge oss av så starta inte volvon (trots att den stod på laddning hela natten). Så fram med ett nytt begagnat batteri och startkablar. Efter mycket om och men så fick vi igång bilen. Vi sa tack och hej och for hem till Pappa. Där packade vi våra grejer fick än en gång start hjälp. ( vi diskuterade saken och kom på att vi inte vågade stå ute på klubben utan start hjälp) meningen var att vi skulle ha varit kvar tills på ev tisdagen och spackla måla i klubblokalen. Men med en bil som inte ville åkte vi hem.
Stannade till på Mc-donalds söderhamn för att fiska upp lite mat åt Christian. Väl hemma var det han som blev väldigt överrakad då jag plingade på dörren kl 01.15. Hemma blev det ganska snabbt att slänga sig i säng.

Tillbaka

Tänkte berätta om min huv! Jag har ju två reservdels bilar två oplar. Nu i vintras försvan huven från den ena den blå. Konstiga med det hela var att huven var fast skruvad på bilen så den kan inte ha flugit i väg i stormen. Någon hade alltså skruvat lös den. Allt annat fans kvar, lösa kylare,lösa skärmar osv. Någon hade varit ute efter en huv. Jag frågade runt men ingen kunde komma på någon i närheten som villa ha en huv eller renoverade en opel. Ja ha den var borta då!

Men för ett par dagar sedan berättade Hans-åke att han hittat den på täckten. Liggandes i ett 4 hjulings spår jo mycket riktigt där låg den. Någon har skruvat lös den, dragit den efter en hjuling och antingen tappat den eller släppt den. Om dom tänkt sno den för att använda eller att åka på är det ingen som vet. Men den är i allfall tillbaka.