onsdag 24 augusti 2011

Skrämmande underbart

Tisdagen den 16 Aug tog jag bussen till Uppsala hem till pappa och hans familj. Onsdagen var vi ute i klubblokalen och fixade lite, jag åkte på att göra en skylt. På efter middagen satte jag mig i bilen med Svinto och färden till Kättilstorp började. Då jag inte ville avslöja att jag var på väg ner så fick jag trixa ganska bra med messen på vägen. Väl nere tog jag J´s hem tele och ringde honom! Så klart blev han glad. I dag har jag varit här nere i en vecka. En vecka fylld av så mycket. Traktor race, Drängarna och bilutställning i Skövde. Jag har träffat en massa nytt folk men oxå hunnit med att dricka kaffe hos folk jag träffat förr.

Jag har träffat en liten prinsessa J´s dotter, en underbar men fart fylld och bestämd 5åring. Lite jobbigt dock att sova på soffan under de nätter hon var här. Men vi vill ju inte dra in henne i något som vi inte själva vet vad det blir än.

Jag har haft det lugnt och skönt och fått funderat och vilat mycket. Men samtidigt fått lära känna J ännu mera. Just nu känns det bara jobbit att fara här i från. Känner mig hemma här och trivs så bra. Men vi får se vad framtiden har att ge. Nu blir det till att åka hem och sakna tills vi ses igen. Allt käns underbart just nu och allt käns så bra.

Och jag kan inte låta bli att tänka mina jävla negativa tankar! Vad kommer att gå fel denna gång??
Jag vet vad han känner nu jag vet vad han vill nu!! Men nu är just nu!! Vad händer sen?? Kommer dom upp?? blir det något mera?? eller får jag än en gång kniven i ryggen???
Det får tiden utvisa och jag kan inget annat än att hoppas!!!

Oj jag har

En hel sommar som jag ska ta i kapp och skriva om. Vart ska man börja?? Börjar med att jag fick ofrivillig semester i år! Blev låvad anställning den 1 juni men ack så blev det inte då! Och så mycke jobb det finns nej nej.. Blivit en hel del möten under dessa varma månader... En del nya människor har kommit in i mitt liv på olika sätt och en hel del roligheter har jag vart ute på.. Har även gått vidare i mitt mående och fått hjälp med det...

Har varit på samtliga "kul på vallen" i år. Packat opeln och dragit till V-ås med ett helt underbart gäng. Varit på andra träffar runt om i landet och haft så sjukt roligt.

Jag och " Mor Helga" satte oss på mc och drog runt i landet kom hem på den 10de dagen och 226mil senare... Ska skriva mer om det senare..

Har knäppt en massa kort under sommaren så dessa får nog berätta min sommar!! Just nu sitter jag i Kättilstorp ca 2 mil utanför Falköping. Nya bekanskaper har gjort att jag befinner mig här i över en vecka. ler