torsdag 7 oktober 2010

Torsdag den okt

Va fan det har försvunne dagar ur den normala veckan!! Det är ju helg i morgon igen!! fredag lördag söndag måndag sen fredag igen???? nä nu jävlar!!

Hur som så var jag nog bådde uppe påklädd och satt på bussen, innan klockan ringde i morse kändes som så ialla fall!! möte med arbets och kassan i dag gick jätte bra!! får nog ut mer av det än väntat! Efter det tog jag bussen upp till Hella drack kaffe prata skit och bestämde att vi ska röja i hennes föråd i morgon! Ania kom och hon och jag drog till Igge för en liten prat stund med Sebb.. Där efter blev det en tur på dakapo!! fans inte så mycket roligt där heller!! slöade till oss i dag igen och var på 11an och käkade för att sedan fara hem och kolla på Hokus pokus!!



Fredrik kom hem innan vi han sätta in nästa film så jag skickade hem Ania så Fredrik skulle få lugn och ro och kunna lägga sig när han ville!! Stakarn bara jobbar jobbar och jobbar!! Och hinner knappt sova i mellan!! Önskar att han kunde tänka på sig själv också i bland man orkar inte hålla på så där hur länge som hälst!! Det är inte värt pengarna när man blir sjuk!! Jag älskar honom!! och vill inte att han skall falla i bitar.. jag uppskattar att han försöker på alla vis göra allt så bra som möjligt för oss tre pluss djur!! Men han måste börja tänka på sig själv också!!

Vi kasta oss i säng och kollade på Elvis i Hudik!!!


Och nu blire till att sussa kudde! Natti