tisdag 26 april 2011

Fan kalla mig dukto!!!
Har nyss satt mig i soffan före det kastat mig i strålen.. Men om vi går ännu tidigare så satt jag och funderade på att ta en liten promenad.. Och det gjorde jag.. fast inte så liten jag gick hemifrån västansjö till delsbo och hem igen.. Inte illa pinkat av en Linda!! Passade på att gå in till Pär och Maria och tiggde vatten.. jag fick då min present som jag skulle fått när jag fylde år... Helt underbara smycken örhängen och halsband med bling bling döskallar !!! Tack så mycket!!

mera kort från helgen

●▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬●
Varje sekund Du ältar det förflutna...
är en sekund Du stjäl från Din framtid
●▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬●

Ryktet går på byn

Om att i lördags morse körde någon på ett barn. Historien berättar om att barnet dog.. Och föraren smet från platsen.. Detta får blodet i mina ådror att frysa till is..Fy så fruktansvärt!! Och jag anser då att det inte spelar någon roll om personen i fråga hade något i blodet eller inte.. det är lika illa ialla fall...Stackars föräldrar!! Ni finns i mina tankar fast jag inte vet vilka ni är!!!

Lite bilder från helgen

Det syns på Ania vilken form hon hade detta är fredagen då hon inte äns lämnade förfesten!!
Jag lånade linne av Ania och måste ju knäppa på hur jag såg ut!!
Snygga brudar snygg bil!!
"Raggarssons" påskmiddag!!
Etonia gick så fint så!
Vi var ut och körde häst på måndag glad och sur???
Ania tjatade om BADA och var så här lycklig när hon te slut fick göra det!
Groggvirke blev det lite över efter helgen!
Förutom allt som händer runt om i mitt liv så har jag nog kommit fram till att jag behöver tid för mig själv..ensamhet kan var värt så mycket i bland..Och det är vad jag skulle behöva nu!!!

Påsk helgen 2011

Ja som man kunde tro så borde ju vi häxor ha kvastat oss till Blåkulla, men icke sa nicke!!! Vi fick häxligt besök av våra enköpings familje medlemar. Med ett tillbehör.
T.P, Elvis och Sara dundrade upp i raggarsonen på Fredagen.. Jag börjar med att berätta om Fredagen Tog bussen in till Ania kastade i från mig sprit och ombyte för att sedan dundra upp till Etonia och bege mig ut på en skogsritt..Hon jävlades litet och tyckte inte alls att jag skulle få komma upp på henne igen efter att fått sitta av och hämta saker på marken som flög ur under galoppen... Men envisa var vi båda och upp kom jag igen...ler...Ania hämtade mig och vi for på ridskolan med Sofie.. Sen blev det brottom hem för att tvätta av sig hästar och ta i mot Enköpingsbor..Hej välkomna nu super vi!!! Johnny komförbi någon gång där på kvällningen oxå..Värdinnan själv blev spy(dig) och fick lägga sig i stället för att åka på motorgården..Inte så konstigt då vi tryckte i oss grogg, öl, teqila, vin och wisly!! Med Elvis bakom ratten tog vi oss andra te M.A.D och blev bara fullare.. Jag fick lära mig att om man hånglar med snorungar blir man kallad tant...Eller hur Sara???? Sara som för övrigt har ett eget sätt att bekanta sig med folk, hon låter dom nya ansikterna sätta sig i hennes urinpölar!!! Ler... Som vanligt blev det för mig att leka "ekorren-i-andra-sidan-häcken" Ju mer sprit ju fortare skulGick i mellan bråk två gånger (bara)!! Var med någon gång på morgonen när lamporna på gården släcktes..Fick med Petter i bilen hemåt han skulle sova hos Bäcklin sa han men det var ingen hemma där så han fick snällt krypa ner mellan mig och Ania..

Någon timme senare vaknar jag av att jag fryser.. altandörrn står öppen och bakfylla har folket krälat ut på gården...Johnny och Petter vinglade i väg te bussen.. Vi övriga kom på att magarna var mer eller mindre tomma.. och om man inte har en egen grill så åker man till storebror och lånar altan och grill och bjuder på frukost..I gassande sol försökte vi supa bort bakfyllan och bli fulla men ack det sprack...Broden lämnade oss.. och vi for vidare...För att samlas i västansjö..Godis och film fick avrunda kvällen.. Elvis däckade efter en halv öl..Jag slog rekord i att somna fläst gånger under en film...

Söndag tjatet från T.P om fika började krypa in i våra öron.. lika så vår kära Anias tjat om bada!!! Vi for å åt på Dellen och den ölen var så kall och god..Vi var till missfoster oplarna och plockade lite grejer..Ania jag och Elvis kollade in på motorgården för att köpa lite öl..Dock var det inte bara vi som var törstiga..Pärlan ville ha lite från dunken han med efter ett soppastopp... så hem igen för att spöka ut oss litet och knäppa lite bilkort..Elvis som nu börjat supa ansåg att hans hår skulle dra till sig brudar om han gjorde i ordnign det med glidmedel ...Groggar man på vodka och körsbärsvin så börjar till och med Elvis att prata...Vi flickor var så snygga så vi bara måste åka till Roothmantion och visa upp oss..Opeln fick testa sina bromsar på vägen dit ut när två pojkar i baksätet lekte dagis...Elvis klätrade fram.. Vid tankning av bil tyckte Elvis att Ania skulle flytta till honom..han har ju råd om även jag blev singel skulle jag oxå följa med han skulle försörja oss med ca 10tusen i mån var...Vi skrattade gått och fortsatte färden och T.Ps händer kramade lätt Elvis hals..(Han har ej längre problem med nacken).Väl hemma hos rootharna .Tog Elvis uppmärksamheten istället genom att ta blickarna i från oss då han försökte hångla upp mamman och sen hångla muppsessan...Med säkra tag om Anias bröst följde han snällt med henne på en promenad...Hans charmiga betende bröts av att han kallade Ania för Polsk kärring!!! Hans bilkunnade vart lika suddigt som honom då allt var oplar...Efter promenaden blev han törstig igen..Ania gav honom först Loka som var "välblandadgrogg" när den tog slut fick han saft..Saft var grogg på polskvodka och Elvis själv tyckte den var stark...Han blev trötter och vilade huvudet på bordet på bron..Men tröttheten Försvann när spydiga kaskader kastasupp över hela bron!! Efter syning och städning var Elvis i sitt esse igen skulle prata med Modern där svajig svenska och sprit inte gick hand i hand Elvis fick för sig att han hade försökt kissa eller pissa på modern.. fast flera försökte tala om att det var kyssa eller pussa...Vi sa god natt och började färden hem för att natta Elvis..Höger svängarna var bäst då slapp T.P trycka honom mot fönstret..Efter vägen hittade vi övergivna skyltar med tuttar på...T.P SPRANG 200 meter!! SÅ med skyltar en betongklump i knä och Elvis hängades över honom garvade T.P gott i baksätet...Hemma klädde vi upp häxan och knäppte kort..(kommer senare) vi nattade Elvis..Skyltarna ställdes upp..och sedan for vi vidare...

Har man båda bilarna hemma och lysen på i lgh får man skylla sig sjävl när vi är i farten.. Stackars Bäcklin (någon stans mellan bakfull och nyckter)fick erfarenhet av detta..Jag var på g och försökte få igång dom andra som påbörjade sin bakfylla..Behöver inte tala om att det inte gick va??? Fredrik dök upp och jag och ania for för att kolla in Devilsbo men det var dött.. tillbaka hämta T.P och sara och hem och sova...Trodde jag skulle ratta buss väl hemma men slapp det och somnade gott....

Vaknar vid 8 av de hopplösa kaninerna,, somnade dock om.. Vakna upp hungrig..A,E och jag dundrade hem till Ania hämtade mat..For tebaka De andra två vaknade..For och handlade lite till för att sedan göra en "Raggarssons påskmiddag" Så käk till den underbara filmen Hockus pockus!!
Där efter så plockades det ihop och kastades eliment i amason..Vi for till the Roothmantion och vissa bad om ursäkt...Dock var det som så att när Elvis vaknade på morgonen så stog ju hans vin på våran bro så han stackarn troddde han bara supit hos oss sedan lagt sig..Så snäll som vi är öppnade vi brutalt hans lucka...hehehe...Har inte sett så mycke ångest i en sådan lite kropp någon gång förr...Efter "FIKA" blev det kramar och adjö..Ragarsonen dundrade till Muppsala och Oplan for te hästen..Vi var ut och körde med tanten för att sedan åka ner så Ania fick BADA!!! Vi for till Rootharna käkade mat var te brodern och drack kaffe.. Och hade en lugn perfekt avslutning på denna annars underbart crasy blöt och händelserik helg....
Jag har säkert glömt att skriva ner massa roliga skämt och minnen... men just nu så är hela helgen ett virre varv.. och en lång tokfylla....Tack så jävla mycket alla som var med och till dom som stod ut med oss!!! Bilder kommer senare!!!