söndag 23 maj 2010

Helheten....

Under nästan 29 år har jag letat efter en busselbit..Den sissta delen för att få mitt pussel helt.. I mig själv har jag saknat något..I min närhet har det saknats något.. Bland mina underbara vänner har det saknats något.. Och i mitt kärleks liv har det varit något som fattats mig.. Nu vet jag inte om jag ska våga vara lycklig eller om jag skall beklaga att jag har hittat den sissta biten som gjort mitt pussel helt.. Den sissta biten fyller ut mitt liv..finns i min närhet..brevid mig.. stöttar mig och är min bästa vän..Jag känner mig hel med dig vid min sida..Fredrik du anar inte hur mycket du betyder för mig.. Hur trygg och lycklig du gör mig!!! Jag kommer aldrig att kunna förklara i ord vad det är jag känner men lycka är ett bra ord och helhet!!!

Lördagen den 22 Maj

Dagen blev lång började med att vi for in till stan köpte bromsar till Hondan ( jag körde).. Var på bike port ett tag så när vi for där i från sa jag åt gubben att vi skulle svänga in till Hella.. Hon skulle ha grill fest på kvällen och jag kände mig lite dum för att jag inte skulle dit.. hennes andra fest som jag blivit bjuden på men inte dycker upp... Så vi var dit och fikade... Det var Hella och Micke som var där vi drak kaffe och jag blev förälskad i en av hennes kattungar... det var katten som valde mig.. jag kallar den för "Gismo"

Trevligt var det att träffas!!!

Efter det for vi ut til hög men där var det ingen hemma.. så vi for till Delsbo käkade och skruvade bromsar som kronglade som fasiken...Men vi drog i väg mot vansätter.. bromsarna låg på så Fredrik fick köra men bit.. Tills de släppte..utanför Ljusdal sen körde jag ner till Vansätter där vi kollade på bil..

Loggan i rutan satt inte kvar!!!
Men Fredrik ska hämta den på söndag!! Då e det våran räser sen!!
Efter vi kollat på den körde jag till Söderhamn vi byttes av vid e-center.. och jag sprättade en öl.. in på cruisingen och träffa massor av fölk och såg massa fina bilar.. käkade på Flinken så klart.. sen for vi hem.. Vart lite lätt snurrig och rund under fötterna... En låååång rolig dag... Jag köpte en ros till min älskling på cruisingen också!! Tyckte att han kunde få en han med.. ler älskar dig Hjärtat!!