lördag 22 januari 2011

En sorglig historia fort!

Vi visste inget då jag skrev om det. Men nu i efterhand kan jag tala om att personen i fråga lever. Han har kommit hem.. men han mår inge bra och vill inte ta i mot den hjälp han kan och har rätt till att få.. så det är inte ett avslutat kapittel än.. Min vän står inför många frågor! Och jag bara hoppas att jag kan hjälpa henne i allt hon behöver!!
En vän till mig blev misshandlad av flera andra personer i går.
Denna kille är öppen varm och snäll mot alla, vist han följer reger och måste upplysa folk om dom. Det ingår i hans jobb!
Men att bli misshandlad av flera personer det är inget någon och absolut inte han ska behöva ta.
Ingen människa bör råka ut för en sådan sak! Det kan inte finnas någon orsak till att ett gäng ska hoppa på någon! Jag kan inte förstå hur i helvete folk är funtade!!! Fy fan! Som jag förstår det hella så hände något liknade!

Detta ser ut att vara planerat dessutom! Det kommer ett gäng killar stökiga som fan. "Offret" går ut för att prata med en av dem. I dörren står en annan kille, resten sitter inne. Killen som står ute håller fast "offret", killen i dörren ropar till de andra som kommer ut och det börjar slå och sparka. En kille springer ut för att hjälpa den angripne men blir fast hållen och får själv slag. Han ser ur en håller i "offrets" huvud medans en annan sparkar.
En tjej försöker gå i mellan och får även hon slag. Dom var helt klart ute efter "offret". men gav sig inte.

Detta gäng av killar som gjort detta är barn till någon som måste vara oerhört stolt nu! Är dessa killar uppfostrade till detta??? Ska vi alla stå bredvid och se på när sådant händer.. Det blir mer och mer sådant här gäng som ger sig på en person, sparkar i ryggen! Killar som ger sig på tjejer!
Fy fan! Fy fan! Vart ska det sluta???
Trotts att jag mår bra och att sjukdom är borta, har jag nu en svacka i livet. Jag funderar mycket på framtid. på olika val. Vad jag har för val och vilken väg jag skall gå!
Många saker som bör göras och mycket jag inte vet hur jag ska göra med. Funderar på vad jag vill men får liksom inte fram svaren. Dom kanske kommer med tiden! Men är det så att jag har tillräkligt med tid?
Många frågor men ack så några svar!

Har en period där det är lättare att fundera på andras problem och frågor än mina egna! Hittar svar åt dom, men inga egna!
I fråga sätter mig själv, mitt kunande och min förmåga att utväklas. Min styrka och mina svaga sidor. Vet hur lätt det är att tappa bort sig på vägen.
Måste tänka mer på mig och mina frågor mina känslor min framtid vad är det JAG vill.

Men kommer ingen stans, står och stampar. Har inte tiden till att göra allt jag vill och ser ingen glipa i framtida schemat. Vissa saker går sååå långsamt. Och i bland hinner jag inte alls med.

Tid som går för fort är bla att Ronja gumman fyller 11 år i morgon!! 11år!!! Det är 11 år sedan hon kom ut den där lilla troll ungen!!

Vad har jag själv gjort under dessa år som bara rusat i väg, vart har jag kommit i livet. Vart vill jag ha min plats?

Och hur beroende är jag av andra, hur mycket klara jag själv?

Tvivlar på mig själv tvivlar på mitt liv, och det är inte bra!!! Men ny dag i morgon med nytt hopp och ny syn på livet!