söndag 13 februari 2011

Funderingar

I nästan 10 år har jag längtat,kämpat och hoppats..månadsvis krymper själen..Förklarningar framträdde och hoppet avtog lite...Förra året fick jag ett löffte och hoppet tändes åter och starkare.. sjukdom kom in och satte stopp för dessa planer..Nu är sjukdom borta.. och mitt lilla huvud ställer så klart in sig på hopp igen!!! Men då så klart kommer an annan käpp i hjulet...Fan

Pappers trassel är också roligt..måste ha fem från ställe 1... för att få dom ringa ställe 2...för att få adressen till 3.. för att kunna prata med 4 för att få papper från 1....


Den därigan Murphy's lag har flyttat in!

1. Om något kan gå fel så gör det det.

2. Om det finns en möjlighet för flera saker att gå fel, då kommer det som orsakar största skadan att gå fel först.

3. Om något bara inte kan gå fel, så gör det det ändå.

4. Om du märker att det finns fyra olika sätt på vilket något kan gå fel och förebygger dessa, då kommer ett femte sätt, som du inte alls är förberedd på, att ögonblickligen dyka upp.

5. Överlämnade åt sig själva, tenderar saker att gå från dåligt till värre.

6. Om något verkar att gå bra, så har du osvikligt missat något.

7. När naturen visar sig överlägsen, är det för att dess brister är dolda.

8. Moder natur är en hynda.

9. Om något som kunde ha gått fel ändå inte går fel, så visar det sig snart att det hade varit bäst om det trots allt hade gått fel direkt.

Alla hjärtans dag.. hm...

Om han redan har mitt hjärta och mitt liv vad ska man då ge honom???

tiden går

Gick i genom två lådor i dag, som inte blivit uppackade sen vi flyttade in. Hittade massa gamla papper med massa roliga saker jag varit med om.. En gamal jobb mapp bla.. Med papper från 2005-04-16 En lördag som jag sent kommer att glömma. Jag jobbade då som assistent i hudik.. Vi som grupp hade fått förfrågan om att göra en after work.. men inte kunde vi stanna där.. Jag fixade en föreläsning tillsamans med mina kollegor och brukare.. Vi bjöd in folk från många delar av landet.Och två större företag innom området. Och många ansikten vi kände igen dök upp. Vi hade aldrig gjort något så här stort och var givet nervösa.. Men det flöt på ganska bra.. det var ju klart massa som skulle planeras och göras före men vi som team jobbade kanon bra i lag.. vi hade folk som kom och föreläste, berättade och massor av humor flöt under den första dagen.. Lars-göran Wadèn var den första ut. Han är helt fantastisk och har så många egna dikter som är underbara...Jonas Franksson var vår andre talare och även han sprutar ur sig humor..Till middagen hade vi ljungström och sundström som spelade och dom fortsatte en bra bit in på natten med ett uppehåll för den helt underbara Jesper Odelberg.. Dom körde en låt tillsamans också och det hela var en kanon kväll.. Det blev till och med bubbel bad innan natten var över.. Dagen efter hade vi lite samling och frågor och det hela var mycket uppskattat... Detta var en helg jag alltid kommer att minnas... Tack än en gång alla som var med!!!!